Podvodné soutěže

Rubriky: Aktuality, Bezpečnost

Vážení zákazníci,
v poslední době nás kontaktovalo několik z vás s dotazem ohledně soutěže pořádané naší firmou. Jedná se o stránku, která se tváří jako uživatelský dotazník, za jehož vyplnění budete zařazeni do soutěže. Během vyplňování dotazníku jsou po vás vyžadovány mimo jiné i vaše soukromé údaje.

Upozorňujeme, že se nejedná o žádnou soutěž organizovanou naší firmou, ale o podvodnou stránku zneužívající jméno naší firmy.

Podvodný dotazník

Podvodný dotazník / soutěž

Jako lákadlo k vyplnění dotazníků bývá uvedena možnost vyhrát hodnotné ceny, například počítače, mobilní telefony atd. V případě, že by se vám podvodný dotazník zobrazil na vašem počítači, doporučujeme na něj vůbec nereagovat, danou stránku zavřít a provést antivirovou kontrolu vašeho počítače.

Nemáte-li ve svém počítači antivirový program, doporučujeme pořídit si alespoň nějaký zdarma dostupný, např. ESET Online ScannerAVG Free, či Avast. Chcete-li však kvalitnější antivirovou ochranu, zakupte si licenci některého z komerčních řešení. U nás si můžete pořídit například ESET? Family Security Pack, kdy za cenu ochrany 1 počítače dostanete ochranu pro 3 domácí PC a 3 mobilní zařízení.