Internet na rok zdarma ? Za jednu fotografii z dovolené může být výhra Vaše.

Rubriky: Akce, Blog

Horké letní dny a noci se pomalu ochlazují a prázdniny nahradila škola. Abychom Vám zpestřili zářijové dny a ještě chvíli udržely vzpomínky z dovolených, rozhodli jsme se uspořádat soutěž o bezplatné připojení k internetu na dobu jednoho roku. Co je třeba udělat aby byla výhra Vaše a jak bude soutěž probíhat najdete v popisu níže.

1. Zaslat nám do zprávy na naší Facebook stránce fotku z Vaší dovolené nebo letního výletu. Ovšem nechceme ledajakou fotku. Od našich antén bývá občas krásný výhled a rádi bychom věděli jaké pohledy z rozhleden, hradů nebo hor jste viděli Vy ;) K fotce přiložte telefonní nebo emailový kontakt. Posílat fotky můžete do 19.9.2017 23:59

2. Ve středu 20.9.2017 vytvoříme album z fotek, které jste nám poslali a do posledního dne v září bude probíhat hodnocení na Facebook stránce. Fotka, která bude mít nejvíc lajků, vyhrává.

3. V pondělí 2.10.2017 vyhlásíme a kontaktujeme vítěze.

Odkaz na facebook stránku:
www.facebook.com/ACVyskov.internet/

Bližší informace a pravidla soutěže:
– Organizátorem soutěže je společnost Radim Pytela – AC Vyškov, IČO: 10106456
– Soutěž probíhá od 8.9.2017 do 30.9.2017 prostřednictvím sociální sítě Facebook. Ukončení registrace fotografií je 19.9.2017 23:59 a hlasování probíhá do 30.9.2017 23:59
– Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba, která v daném termínu zašle fotografii.
– Účastník svou účastí v této soutěži souhlasí s pravidly a zároveň prohlašuje, že je autorem fotografie a má neomezená práva poskytovat dalším osobám práva jejího užití v neomezeném rozsahu.
– Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů se zpracováním osobních údajů za účelem zveřejnění výherce soutěže.
– Zasláním fotografie účastník souhlasí s eventuelním využitím fotografie pro účely organizátora soutěže.
– Vyhrává pouze jedna fotografie s největším počtem reakcí pomocí tlačítka To se mi líbí na sociální síti Facebook.
– Výhrou je bezplatný roční roční provoz internetu v síti AC Vyškov. Stávající zákazník vyhrává slevu na již poskytovaný internetový tarif. Nový zákazník vyhrává bezplatný roční provoz internetu s tarifem Surfuj zvolna nebo Basic Internet.

Přejeme hezký den :)
Tým AC Vyškov